Click here to add text.
Click here to add text.

HUSRENS/FJERNE NEGATIVE ENERGIER

Jeg har gjennom de senere årene fått en del erfaring i dette med å rense hus og folk, samt erfaring i flere "tunge" saker, der åndelige energier har gått til angrep på personer. Da tilkaller jeg noen av mine bekjente og sammen finner vi ut hvordan man skal bli kvitt problemet.

"Vanlige" husrensinger gjør jeg alene. Jeg renser på en "sjamanistisk" måte, og bruker bl.a. en tromme, fjærvifter, hvit salvie og andre hjelpemidler. Har veldig gode erfaringer med disse rensingene. Man kan selvfølgelig aldri garantere noe som helst, men statistikken så langt tilsier at de aller fleste blir kvitt de åndelige problemene og evt. "ubudne gjestene" de har slitt med.

Det er viktig at man har stor respekt og ydmykhet for de kreftene man jobber med. Jeg har sterk beskyttelse, både i tromma, rune-symboler, mine åndehjelpere m.m., så jeg har ingen frykt for de energiene jeg evt. måtte møte, og det kan man heller ikke ha. Da har man tapt på forhånd. Det er ingenting å leke med, og forsøk aldri selv å rense hus, med mindre du er 100% sikker på at du vet hva du driver med. Det er fort gjort at ting kan gå galt av sted og i verste fall kan det forverre situasjonen ytterligere.

Man må også være obs. på at det er ikke alt man kan "rense" vekk. F.eks. det jeg kaller naturenergier/naturånder lar seg ikke fjerne, da må man gjøre andre "grep" for å få fred på stedet. Iblant kommer man også over steder som det er lagt "trolldom" over fra gamle tider. Da vil man oppleve at uansett hvordan man renser stedet, så hjelper det ikke, aktiviten fortsetter.

Så sliter du med negative energier i huset, eller skulle oppleve at slike energier har hengt seg på deg, så ta kontakt. Det er mulig å fjerne det, jeg vil ihvertfall gjøre mitt ytterste, og jeg har da også mulighet for å kalle inn et eget "team" i spesielt vanskelige tilfeller.

For snarlig hjelp, ring 990 22 187 eller 466 828 13, eller kontakt meg på mail                                                              
TILBAKE TIL SIDE 1