TILBAKEMELDINGER"STJERNELYS" (husrens/healing)

Jeg søkte fortvilet etter hjelp, da jeg var svært plaget av ånder, som jeg kalte for onde ånder. Jeg hadde forsøkt å få hjelp mot dette flere steder, men brukte bare en masse penger på det, uten resultater. Metoden som ble forsøkt var å prøve å sende de over i lyset, noe som ikke gikk, det ble bare enda verre av det. Jeg har vært plaget noen år, de kom til meg for ca fire år siden. Og har fulgt meg siden, gjennom to flyttinger blant annet. De har lurt meg mang en gang, utgitt seg for å være mine på andre siden, eller mine guider. De har oppført seg på en psykopatisk måte, mobbet meg, gjort meg redd, for så å bli "mine venner" som skulle hjelpe. De snakket til meg på telepatisk vis, de leste mine tanker og følelser og alt som foregikk med meg gjennom aurafeltet mitt (egen tolkning).

I perioder ble jeg drevet til vanvidd. Det gikk så langt at jeg holdt på å begynne å skade meg, jeg var desperat etter en løsning, de herjet med meg dag og natt i perioder, snakket til meg hele tiden, intenst, flere stykker, de kastet meg som en ball mellom seg, spøkte i huset mitt, vekte meg på natta ved at de tok meg febrilsk på brystet feks, prøvde rive av meg buksa, ja, dog så overgrep de meg seksuelt. Over lengre perioder. Jeg hadde ingenting jeg skulle ha sagt. Prøvde virkelig å få hjelp, men folk klarte det ikke. De prøvde legge beskyttelse på meg osv, men ingenting gikk. De lagde også mye frykt i meg, ved å feks si de skulle ta meg. De var flere stykker på det verste.

vel, dette gikk det altså ikke an å bli kvitt. Det roet seg ned i perioder, men da det begynte å livne til igjen, ved at de feks begynte å prate mye til meg igjen, forsøke å gjøre meg redd, og at de gjorde noe energimessig rundt meg slik at jeg følte bare angst og frykt da jeg var ute blant folk, ja, de satte igang dette av og til, det er ikke bare tankemessig dette, det er energimessig også- konfererte jeg med mine venner igjen. Jeg hadde prøvd alt. Noen hadde forsøkt hjelpe meg på avstand, andre var hjemme hos meg. Ingenting hjalp. Og åndene likte jo dette, de vokste i energi og ble meget selvtilfredse på at ingen kunne fjerne dem.

fortsettelse følger HER


Foto: Arve Herman Tangen