TILBAKEMELDINGER"STJERNELYS" (husrens/healing) - forts. av tilbakemelding.

Men så satt jeg og søkte på nettet, etter forslag fra en venn, etter hjelp til å fjerne onde ånder, som jeg skrev det som. Og kom inn på sjamansonen.com, hvor jeg kom rett inn på et innlegg som Lars- Erik Lie hadde skrevet. Jeg fattet håp!! Kanskje endelig kunne jeg få hjelp? Jeg hadde vanskelig for å tro det, tvilen min var stor, men jeg ville prøve- jeg var nødt til å prøve. jeg tok kontakt med Lars- Erik med en gang, og kom i dialog med han. Vi hadde et par telefonsamtaler, og avtalte etterhvert at han skulle komme hjem til meg. Som tenkt, så gjort.

Åndene herjet mye med meg like før han kom, jeg var uvel og følte stort ubehag, men de var fullstendig rolige da Lars- Erik kom inn. Jeg hørte ikke et knyst fra dem under hele seansen, vel, bortsett fra da Lars-Erik trommet på meg, og han ene ånden sa: jeg orker ikke være her mer!
Lars- Erik renset hele huset, også ute, og hele meg. Gjorde det veldig grundig. Jeg fikk klarhet i at jeg er klarhørt, og jeg fikk qiqong-øvelser som ville jorde meg, og jeg fikk øvelse i pusten.

Nå i ettertid kan jeg med hånda på hjertet si at jeg virkelig har fått hjelp. Åndene lar meg være i fred. Han ene er der av og til, men lar meg være i fred. Jeg har lært å sette mer grenser, og jeg må huske på å jorde meg hver dag, bruke pusten riktig.

Selv har jeg skjønt at jeg ikke skal gi åndene oppmerksomhet, men det er litt vanskelig etter alt jeg har vært gjennom med dem. Jeg tenker på dem av og til, de er jo bare en tanke unna, og det er med angst jeg gjør det. Men jeg er blitt sterkere, jeg blir bare sterkere og sterkere for hver dag som går, jeg modnes i dette, har virkelig fått noen sære erfaringer med ånderiket. De fikk meg langt ned, nå er jeg på vei opp igjen Og skulle noe skje igjen, så er jeg trygg, jeg har Lars- Erik bare et tastetrykk unna. :)

"Mitt hus, mitt hjem", som Lars- Erik sa. :)

til side 2 av tilbakemeldinger


Foto: Arve Herman Tangen